172
Υλικά
- σιμιγδάλι χοντρό 0.5 φλ
- ζάχαρη 4 κσ
- γάλα φρέσκο 250 ml
- μπέκιν πάουντερ 0.5 κσ
- μαγειρική σόδα 1 κγ
- μαστίχα Χίου 0.5 κγ
- κρέμα μιλφέϊγ 1 φακ
- γάλα 600 ml
Yλικά 1/2 φλ. τσαγιού σιμιγδάλι χοντρό 1 1/2 φλ. τσαγιού ζάχαρη 250ml φρέσκο γάλα 1/2 κ.σ μπέικιν 1 κ.γ μαγειρική σόδα 1/2 κ.γ μαστίχα κοπανισμένη Για το σιρόπι 2 1/2 φλ/ τσαγιού ζάχαρη 2 φλ/ τσαγιού νερό Για την κρέμα 1 φακελάκι κρέμα στιγμής ζαχαροπλαστικής για μιλφέιγ 600ml γάλα
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com