75
Υλικά
- φύλλο κρούστας 1 πκτ
- ζάχαρη 1 φλ
- αυγά 3 τμχ
- στραγγιστό γιαούρτι 300 γρ
- ηλιέλαιο 1 φλ
- πορτοκάλια 3 τμχ
- μπέκιν πάουντερ 1 φακ
- βανίλιες 2 τμχ
- κονιάκ 1 σφην
- χυμός πορτοκαλιού 1.5 φλ
- ζάχαρη 1.5 φλ
- πορτοκάλι 1 -
- χυμός λεμονιού 1 κσ
Υλικά: 1 πακέτο φύλλο κρούστας (450 γρ.-500 γρ.) 1 φλυτζάνι ζάχαρη 3 αυγά 300 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 1 φλυτζάνι ηλιέλαιο ξύσμα από 3 πορτοκάλια 1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ 2 βανίλιες 1 σφηνάκι κονιάκ (προαιρετικά) Για το σιρόπι : 1 1/2 φλυτζάνι φρέσκο χυμό πορτοκάλι 1 1/2 φλυτζάνι ζάχαρη 1 πορτοκάλι κομμένο σε λεπτές φέτες 1 κ.σ. χυμό λεμονιού
Διάβασε τη συνταγή στο www.cookcool.gr