65
Πρόκειται για ένα παραδοσιακό κυπριακό φαγητό. Οι πούλλες είναι το μικρό κολοκάσι που μόλις βλασταίνει και στην Κύπρο, και κυρίως στα Κοκκινοχώρια της επαρχίας Αμμοχώστου το κολοκάσι και οι πούλλες βρίσκονται σε αφθονία κυρίως το φθινόπωρο που είναι η εποχή τους. Η συνταγή αυτή είναι από το βιβλίο της Φωτεινής Ευαγγελάτου "Ξεχασμένες νοστιμιές του κυπριακού χωριού" (μόνο που οι πούλλες μόνο ξεχασμένες δεν είναι, αφού είναι ένα πολύ συνηθισμένο φαγητό)...
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr