94
Υλικά
- κουνουπίδι 2 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- ελαιόλαδο 100 ml
- κάρυ 1 κγ
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
- θυμάρι 5 κλων
- γάλα αμυγδάλου 200 ml
- βούτυρο 60 γρ
- αμύγδαλα 50 γρ
- σταφίδες 20 γρ
- λικέρ πικραμύγδαλο 20 ml
- παντζάρια 2 τμχ
- κρέμα βαλσαμικού 1 κσ
2 ΚΟΥΝΟΥΠΙΔΙΑ ΜΕΓΑΛΑ 1 ΞΕΡΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙ 2 ΣΚΕΛ. ΣΚΟΡΔΟ 100 ML ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 1 Κ.Γ. ΚΑΡΥ 2 ΦΥΛΛΑ ΔΑΦΝΗΣ 5 ΚΛΩΝ. ΦΡΕΣΚΟ ΘΥΜΑΡΙ 200 ML ΓΑΛΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ 60 ΓΡ. ΒΟΥΤΥΡΟ LURPAK 50 ΓΡ. ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΚΑΒΟΥΡΔΙΣΜΕΝΑ 20 ΓΡ. ΣΤΑΦΙΔΕΣ ΣΟΥΛΤΑΝΙΝΑ 20 ML ΛΙΚΕΡ ΠΙΚΡΑΜΥΓΔΑΛΟ 10 ΦΥΛΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΙ BABY 1 Κ.Σ. ΚΡΕΜΑ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟΥ ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΑ KALAMATA PAPADIMITRIOU ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr