54
Υλικά
- αμυγδαλόπαστα 100 γρ
- λευκή σοκολάτα 200 γρ
- μαύρη σοκολάτα 200 γρ
- ηλιέλαιο 2 κγ
- παπαρουνόσπορος 1 κσ
- αμύγδαλα 12 τμχ
Οι Πραλίνες είναι ένα πολυτελές προϊόν της Βελγικής σοκολατοποιΐας. Η μια πρόταση αφορά σε πραλίνες λευκής σοκολάτας με γέμιση τη θεϊκή γεύση της αμυγδαλόπαστας σε συνδυασμό με τον παπαρουνόσπορο, να σκάει σε κάθε δαγκωματιά, και η δεύτερη περισσότερο κλασική. Πραλίνες μαύρης σοκολάτας με γέμιση αμύγδαλο και πασπαλισμένες με 2-3 κόκκους ρόδινου άλατος Ιμαλαΐων
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es