by admin

Πράσινα λαδερά φασολάκια (και με μια παλαιινή προσθήκη)

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Ένα από τα καλύτερα ελληνικά καλοκαιρινά φαγητά είναι τα φρέσκα φασολάκια. Άφθονα σε όλη την Ελλάδα, σε πολλές ποικιλίες, μαγειρεύονται με κρέας αλλά και χωρίς κρέας, σκέτα ή με την προσθήκη κολοκυθιών και πατάτας, και συνήθως με μπόλικη φρέσκια ντομάτα. Τα τελευταία χρόνια δεν έχουν και κόπο στο καθάρισμα και είναι από τα εύκολα πιάτα της καθημερινότητάς μας....
Διάβασε τη συνταγή στο cretangastronomy.blogspot.com
Κατηγορία: Λαχανικά
Περισσότερες συνταγές: λαδερά, φασολάκια λαδερά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το cretangastronomy.blogspot.com