by admin

Πράσινες πιπεριές γεμιστές με σπεντζοφάι

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Γεμιστα χωρίς ρύζι, μόνο με τα λαχανικά που χρησιμοποιούν οι Πηλιορείτες στο θρυλικό φαγητό τους: μελιτζάνες, πιπεριές, κρεμμύδι, ντομάτα. Μαζί και λίγο χωριάτικο λουκάνικο και μπόλικα μυρωδικά .Διαδικασία Κόβουμε τις μελιτζάνες σε μικρούς κύβους (περίπου 2 εκ.), τα οποία βάζουμε σε ένα σουρωτήρι. Τα αλατίζουμε και τα αφήνουμε στην άκρη για 30 λεπτά. Έτσι, οι μελιτζάνες θα γίνουν πιο γλυκές και δεν θα απορροφήσουν πολύ λάδι στο τηγάνισμα. Αφού περάσει η μισή ώρα, ξεπλένουμε τα κυβάκια μελιτζάνας, τα αφήνουμε στο σουρωτήρι για 5 λεπτά να στραγγίξουν...
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr
Κατηγορία: Λαχανικά
Περισσότερες συνταγές: πιπεριές γεμιστές, σπετζοφάϊ

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.gastronomos.gr