96
Υλικά
- φράουλες 10 τμχ
- κρεμμύδια 0.5 τμχ
- φέτα 80 γρ
- αμύγδαλα 0.5 κούπα/ες
- ζάχαρη άχνη 1 κσ
- αλάτι 0.5 κγ
- ελαιόλαδο 5 κσ
- ξύδι βαλσαμικό 2 κσ
- πετιμέζι 3 κσ
- μουστάρδα 1 κγ
Υλικά
Διάφορα φύλλα πράσινης σαλάτας (σπανάκι, ρόκα, παντζαρόφυλλα)
10 φράουλες κομμένες σε φέτες
1/2 ξερό κρεμμύδι σε φέτες
80 γρ φέτα σε μικρά κυβάκια
Για το χώμα αμυγδάλου
1/2 κούπα αμύγδαλο τριμμένο
1 κουτάλια της σούπας κοφτή ζάχαρη άχνη
1/2 κουταλάκι κοφτό αλάτι
Διάβασε τη συνταγή στο eri-captaincook.blogspot.com