52
Υλικά
- παντζάρια 300 γρ
- σκόρδο 1 σκελ
- δεντρολίβανο 2 κλων
- κρέμα μπαλσάμικο 1 κσ
- ελαιόλαδο 1 κσ
- ρόκα 200 γρ
- ξύδι βαλσαμικό 1 κσ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- αμύγδαλα 1 κσ
- σκόρδο 1 σκελ
Οπότε τώρα είναι καιρός μετά τις ατασθαλίες να επιστρέψουμε στον υγιεινό τρόπο διατροφής κ ας ξεκινήσουμε με μια υπέροχη σαλάτα! Τρυφερή ρόκα με ψητά παντζάρια (είναι μακράν νοστιμότερα από τα βραστά) συνδυασμένα με ένα σκορδάτο μείγμα τριμμένου αμυγδάλου. Μια θρεπτική κ χορταστική σαλάτα που αξίζει να δοκιμάσετε!
Διάβασε τη συνταγή στο theveggiesisters.gr