174
Υλικά
- λαβράκι 4 τμχ
- πολτός σκόρδου 3 κγ
- τζίντζερ 2 κγ
- λεμονόχορτο 2 κλων
- σπορέλαιο -
- αλάτι -
- πιπεριές τσίλι 5 τμχ
- κρεμμύδια 2 τμχ
- κύμινο 1 κγ
- κόλιαντρο 1 κγ
- λάϊμ 2 τμχ
- κόλιαντρο 0.5 ματσ.
- μαύρη ζάχαρη 1 κσ
- σπανάκι 300 γρ
- σέσκουλα 300 γρ
- ζωμός κοτόπουλο 200 ml
- σάλτσα στρειδιών 3 κσ
- πιπέρι -
Υλικά για 4 μερίδες 4 λαβράκια ή κέφαλους Για την μαρινάδα με σκόρδο – τζίντζερ: 2 κουτ. γλυκού πολτό σκόρδου με ελαιόλαδο 2 κουτ. γλυκού τριμμένο φρέσκο τζίντζερ 2 κλωναράκια ψιλοκομμένο λέμονγκρας σπορέλαιο αλάτι Για την πικάντικη μαρινάδα: 4 τσίλι πιπεριές ψιλοκομμένες 1 ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 κουτ. γλυκού σπόρους κύμινο ...
Διάβασε τη συνταγή στο 1000miliagefseis.gr