33
Υλικά: (για 2 άτομα)1 ψαρονέφρι1-2 ακτινίδιαδαμάσκηναβερίκοκα1 φύλλο σφωλιάταςμαρμελάδα δαμάσκηνο ή βερίκοκο1 κρόκος αυγούελαιόλαδοΕκτέλεση:Λιώνουμε το ακτινίδιο και αλείβουμε το φαρονέφρι. Το αφήνουμε να μαριναριστεί όλο το βράδυ στο ψυγείο. Παράληλλα μουλιάζουμε τα δαμάσκηνα και τα βερίκοκα σε μαυροδάφνη ή κονιάκ. Το πρωί τα στίβουμε. Κάνουμε μια τρύπα στο φαρονέφρι στη μέση με το μαχαίρι (χωρίς να το χωρίσουμε στα 2) και το γεμίζουμε με τα φρούτα. Τυλίγουμε και στερεώνουμε με οδοντογλυφίδες. Ζεσταίνουμε ελαιόλαδο και σωτάρουμε το φαρονέφρι μέχρι να ροδίσει ελαφρά. Απλώνουμε 1 φύλλο σφωλιάτ
Διάβασε τη συνταγή στο nosyparker-mageiremata.blogspot.com