130
Υλικά
- ψαρονέφρι 700 γρ
- κρέμα γάλακτος 2 φλ
- λευκό κρασί 0.5 φλ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- πράσα 1 τμχ
- μουστάρδα Dijon 1 κσ
- γραβιέρα 60 γρ
- ανθότυρο 60 γρ
- μοσχοκάρυδο 0.25 κγ
Υλικά συνταγής
700γρ. ψαρονέφρι κομμένο σε χοντρές φέτες
2 φλιτζ. κρέμα γάλακτος
½ φλιτζ. λευκό κρασί
4 κ.σ. ελαιόλαδο
1 πράσο (μόνο το άσπρο μέρος) ψιλοκομμένο
1 κ.σ. μουστάρδα ντιζόν
60γρ. γραβιέρα τριμμένη
60γρ. ανθότυρο τριμμένο
¼ κ.γ. μοσχοκάρυδο
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr