77
Υλικά
- φύλλο σφολιάτας 1 φύλλα
- ψαρονέφρι 750 γρ
- ξανθές σταφίδες 50 γρ
- φουντούκι 50 γρ
- φιστίκι 50 γρ
- πράσα 2 τμχ
- λευκό κρασί 1 σφην
- παρμεζάνα 2 κσ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- χυμός πορτοκαλιού 4 κσ
- ξύσμα λεμονιού 0.5 κγ
- ξύσμα πορτοκαλιού 0.5 κγ
- ρίγανη 0.5 κγ
- μοσχοκάρυδο 1 πρέζα/ες
- αυγά 1 τμχ
Το ψαρονέφρι όπως σας έχω ξαναπεί στο παρελθόν, είναι από τα μέρη του χοιρινού κρέατος που προτιμώ περισσότερο στις συνταγές μου. Αυτή την φορά το ψαρονέφρι μας έβαλε τα "καλά" του, ώστε να ταιριάζει με περίσταση! "Ντύθηκε" με μια νόστιμη κρούστα ξηρών καρπών και μυρωδικών και τυλίχτηκε σε φύλλο σφολιάτας. 'Ένας συνδυασμός απίθανα γευστικός και εμφανίσιμος!
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.com