170
Όπως πάντα με βάση την επιστημονική δεοντολογία, κάνουμε μια βασική συνταγή και μετά την διαφοροποιούμε κατά ένα υλικό (ceteris paribus) ενώ στο τέλος συγκρίνουμε το αποτέλεσμα δοκιμάζοντας εν παραλλήλω στον ίδιο χρόνο. Έτσι δεν μπαίνει στη κρίση μας το συναίσθημα, η μνήμη και όλα αυτά που διαθλούν την ψυχρή και αντικειμενική αξιολόγηση ανάμεσα σε διαφορετικές επιλογές που δοκιμάζονται ταυτόχρονα από διαφορετικούς κριτές, ανάμεσα στους οποίους δεν υπάρχει κανείς που να “θέλει να περάσει το δικό του“, μια και γνήσια όλοι μας στην ομάδα Caruso ψάχνουμε να βρούμε ποιο είναι πραγματικά “το καλύτερο” χωρίς ταμπού ή εμμονές…
Διάβασε τη συνταγή στο caruso.gr