100
Υλικά
- αλεύρι για ψωμί 500 γρ
- μαγιά ξερή 1 φακ
- αλάτι 0.5 κγ
- ζάχαρη 0.5 κγ
Βγήκα με ένα σμήνος χαρμόσυνα πουλάκια που πήραν θέση στο τραπέζι της Ανάστασης. Στάθηκαν χαριτωμένα μέσα στα βαθιά πιάτα με σκοπό να συνοδέψουν τη μαγειρίτσα και να στολίσουν το τραπέζι μαζί με τα κόκκινα αυγά και τις πασχαλιές. Ζήτησαν κανονικό ψωμί του φούρνου και αφού φάγαμε χαρούμενα το φαγητό μας, πήρε ο καθένας το δικό του χαρμόσυνο πουλάκι μαζί με ένα κόκκινο αυγό και το πασχαλινό τσουρέκι του κι έφυγε.
Διάβασε τη συνταγή στο www.tastefull.gr