72
Αυτό το ψωμί προέκυψε έτσι .....ξαφνικά.Βασικά εγώ καλτσούνια χορτάρινα έφτιαχνα.Περίσσεψε όμως μείγμα και το έβαλα στο ψυγείο με την προϋπόθεση ότι θα φτιάξω άλλο ζυμάρι την επόμενη μέρα για να φτιάξω και το υπόλοιπο.Αλλά, μια το ένα, μια το άλλο, το ξέχασα. Φτιάχνοντας λοιπόν ψωμί, θυμήθηκα το μείγμα και να σου η ιδέα να φτιάξω ψωμί με αυτό.Τελικά η ιδέα είχε μεγάλη επιτυχία, γι' αυτό και σας την προτείνω.Στην συνέχεια ανοίγουμε με τα δάχτυλα το ζυμάρι στρογγυλό ή μακρόστενο ή όπως αλλιώς θέλουμε...
Διάβασε τη συνταγή στο asproylas.blogspot.com