by admin

QUANTI MODI DI FARE E RIFARE : PANE ALLO ZAFFERANO

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Σήμερα θα μας καθοδηγήσει για να φτιάξει όλη η όμορφη παρέα μαζί, μια παραδοσιακή συνταγή απο την Κορνουάλη : ημίγλυκα ψωμάκια με κρόκο (σαφράν), σταφίδες και γλάσσο μελιού! Εμείς άνετα θα τα ονομάζαμε και σταφιδόψωμα, αλλά νομίζω οτι θα τα προτιμούσαμε λίγο πιο γλυκά, καθώς δεν είμαστε και τόσο συνηθισμένοι σε ουδέτερες γεύσεις. Μπορείτε να τα απολαύσετε όλες τις ώρες τις ημέρας. Στην Κορνουάλη τα συνοδεύουν με clotted cream (αυτό που στα ελληνικά θα λέγαμε καϊμάκι), βούτυρο αλλά και μαρμελάδα, ενώ εγώ θα πρόσθετα σίγουρα και nutella! ...
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com
Κατηγορία: Γλυκά ζύμης
Περισσότερες συνταγές: σταφιδόψωμο

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το illaboratoriodimmskg.blogspot.com