112
Υλικά
- σιμιγδάλι ψιλό 250 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 80 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- ζάχαρη 180 γρ
- σπορέλαιο 160 ml
- γιαούρτι 200 γρ
- αυγά 3 τμχ
- πορτοκάλι -
- μαχλέπι 1 πρέζα/ες
- μαστίχα Χίου 1 πρέζα/ες
- ζάχαρη -
- χυμός πορτοκαλιού 100 γρ
- γάλα 1 λτ
- ζάχαρη 100 γρ
- κορν φλάουρ 80 γρ
- βανίλια 1 τμχ
- κανέλα -
- καστανή ζάχαρη -
Σκέφτηκα να αποχαιρετήσουμε το 2013 με ένα γλυκάκι:Ανάλαφρο, γευστικότατο, όσο πρέπει γλυκό και μυρωδάτο, ένα γλυκό που θα σταθεί επάξια στο γιορτινό μας τραπέζι!!!
Διάβασε τη συνταγή στο bettyscuisine.blogspot.com