152
Υλικά
- χοιρινή μπριζόλα 3.5 κιλ
- λάδι 2 κσ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- ξερά δαμάσκηνα 100 γρ
- μπύρα 200 ml
- μέλι 3 κσ
- ξύδι βαλσαμικό 60 ml
Μια ολόκληρη ράχη από χοιρινές μπριζόλες, ψημένη σωστά στο φούρνο, έχει γαστρονομικά ασύγκριτα μεγαλύτερη αξία, από το άθροισμα των ατομικών μερίδων ψημένων στα κάρβουνα. Κι’ αυτό, όχι μόνο γιατί η παρουσίαση είναι αναμφισβήτητα εντυπωσιακή, αλλά κυρίως γιατί το κρέας βγαίνει πραγματικό λουκούμι, δεδομένου ότι διατηρεί όλους τους χυμούς του.
Διάβασε τη συνταγή στο caruso.gr