by admin

Ρεβανί Βέροιας

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Στα σιροπιαστά γλυκά τύπου ρεβανί, κάποιος θα υπέθετε ότι πετυχημένο γλυκό, είναι ένα φουσκωτό-φουσκωτό και αφράτο. Οκ. Όχι όμως για το ρεβανί. Το διάσημο ρεβανί που κυκλοφορεί στη Βέροια (μετά από πληροφορίες μεταφέρω) δεν είναι φουσκωτό-φουσκωτό αλλά χαμηλό, με πυκνή υφή και γεμάτη γεύση.
Διάβασε τη συνταγή στο mikrikouzina.blogspot.com
Κατηγορία: Γλυκά σιροπιαστά
Περισσότερες συνταγές: ραβανί
Τοπική: Βέροια

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το mikrikouzina.blogspot.com