129
Υλικά
- αυγά 3 τμχ
- ζάχαρη 1 κούπα/ες
- γάλα 1 κούπα/ες
- βούτυρο 3 κσ
- σιμιγδάλι χοντρό 250 γρ
- αλεύρι 1 κούπα/ες
- μπέκιν πάουντερ 1 τμχ
- βανίλια 2 κγ
- ζάχαρη 4 κούπα/ες
Στα σιροπιαστά γλυκά τύπου ρεβανί, κάποιος θα υπέθετε ότι πετυχημένο γλυκό, είναι ένα φουσκωτό-φουσκωτό και αφράτο. Οκ. Όχι όμως για το ρεβανί. Το διάσημο ρεβανί που κυκλοφορεί στη Βέροια (μετά από πληροφορίες μεταφέρω) δεν είναι φουσκωτό-φουσκωτό αλλά χαμηλό, με πυκνή υφή και γεμάτη γεύση.
Διάβασε τη συνταγή στο mikrikouzina.blogspot.com