124
Υλικά
- σπορέλαιο 250 γρ
- ζάχαρη 200 γρ
- στραγγιστό γιαούρτι 200 γρ
- αυγά 4 τμχ
- μαστίχα Χίου 0.5 κγ
- σιμιγδάλι ψιλό 350 γρ
- αμύγδαλα 100 γρ
- μπέκιν πάουντερ 2 κσ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
Υλικά 250 γρ. σπορέλαιο 200 γρ. ζάχαρη 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 4 αυγά 1/2 κ.γ μαστίχα τριμμένη 350γρ. σιμιγδάλι ψιλό 100γρ. αμύγδαλο λευκό σε σκόνη 2κ.γ μπέικν πάουντερ μια πρέζα αλάτι
Διάβασε τη συνταγή στο glykesistories.blogspot.com