66
Υλικά
- ρεβίθια 0.75 κιλ
- καρότο 4 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- πατάτες 1 τμχ
- λιαστή ντομάτα 6 φέτ
- ντοματοπολτός 1 ποτ
- δαφνόφυλλα 2 φύλλα
- ελαιόλαδο 0.75 ποτ
3/4 κιλού ρεβίθια
4 καρότα τα τριμμένα στο ψιλό του τρίφτη και τα άλλα 2 ροδέλες
1 μεγάλο κρεμμυδι χοντροκομμενο
1 μεγάλη πατάτα τριμμένη στο χοντρό του τρίφτη
6 φέτες λιαστή ντομάτα ψιλοκομμένη
1 ποτήρι ντοματοπολτό
2 φύλλα δάφνης
3/4 ποτηριού ελαιόλαδο
αλατι πιπέρι
4 καρότα τα τριμμένα στο ψιλό του τρίφτη και τα άλλα 2 ροδέλες
1 μεγάλο κρεμμυδι χοντροκομμενο
1 μεγάλη πατάτα τριμμένη στο χοντρό του τρίφτη
6 φέτες λιαστή ντομάτα ψιλοκομμένη
1 ποτήρι ντοματοπολτό
2 φύλλα δάφνης
3/4 ποτηριού ελαιόλαδο
αλατι πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.com