154
Υλικά
- ρεβίθια 250 γρ
- πορτοκάλια 6 τμχ
- ρόκα 1 μάτσο/α
- μουστάρδα 2 κσ
- λευκό ξύδι 3 κσ
- ζάχαρη 1 κγ
- σταφίδες 150 γρ
Ο chef Σταύρος Γιαννακόπουλος αγαπά τα τατουάζ, το ποδήλατό του, τη φωτογραφία και τη Νέα Υόρκη. Μπορεί να δημιουργήσει ένα πιάτο υψηλής μαγειρικής στην κουζίνα του εστιατορίου που δουλεύει, να σου φτιάξει στα γρήγορα ένα ταπεινό φαγητό με όλη τη νοστιμιά της Ελλάδας στην κουζίνα του σπιτιού σου (όπως η ρεβυθοσαλάτα που θα φτιάξει σήμερα), αλλά και φαγητό για όλη την παραλία σε ένα γκαζάκι στην παραλία που κάνει ελεύθερο κάμπινγκ το καλοκαίρι.
Διάβασε τη συνταγή στο www.madameginger.com