by admin

Red velvet cake

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Δείτε πρώτοι τη συνταγή για το δημοφιλές αμερικανικό κέικ με το χαρακτηριστικό κατακόκκινο χρώμα. Υλικά 330 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις λίγο ακόμη για τα ταψιά 15 γρ. κακάο 1 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ 1/2 κουτ. γλυκού αλάτι 200 - 240 γρ. γιαούρτι αγελάδος, παραδοσιακό (δηλαδή 1 κεσεδάκι) 1 - 2 κουτ. σούπας κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής ή μόνο 5 - 6 σταγόνες (ανάλογα με το πόσο «δυνατό» είναι το χρώμα που χρησιμοποιούμε. Μπορούμε και να το παραλείψουμε εντελώς.) 120 γρ. ηλιέλαιο 300 γρ. ζάχαρη λευκή, κρυσταλλική 2 αυγά μεσαίου μεγέθους 2 κάψουλες βανιλίνης ή 1 κουτ. σούπας απόσταγμα βανίλιας 1 κουτ. γλυκού λευκό ξίδι 1 κουτ. γλυκού σόδα μαγειρική λίγο βούτυρο για τα ταψιά Για την επικάλυψη τυριού 400 γρ. τυρί κρέμα, τύπου Philadelphia 50 γρ. βούτυρο αγελάδος 250 γρ. ζάχαρη άχνη 1 κάψουλα βανιλίνη ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr
Κατηγορία: Κέϊκ
Περισσότερες συνταγές: red velvet cake, κέικ

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.gastronomos.gr