51
Υλικά
- ρύζι για ριζότο 300 γρ
- βούτυρο 70 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- λευκό κρασί 1 ποτ
- ζωμός λαχανικών 800 ml
- βολβοί από πατζάρια 4 τμχ
- παρμεζάνα 3 κσ
Ζωηρό κόκκινο, ρουμπινί, κρεμώδες ριζότο ώστε να μπαίνουμε σε εορταστικό κλίμα για να αρχίσουμε να επιλέγουμε και να οργανώνουμε τι θέλουμε να απολαύσουμε εμείς κι οι καλεσμένοι μας στο γιορτινό μας τραπέζι. Το ριζότο βάφεται έντονα κόκκινο χάρις στα παντζάρια, τα οποία του χαρίζουν χρώμα και γεύση. Ένα ρύζι ειδικό για ριζότο, αρωματικό βούτυρο, ψιλοκομμένο κρεμμύδι, λευκό κρασί για ένταση στη γεύση, και το σημαντικότερο, σπιτικός ζωμός λαχανικών! Μην τον παραλείψετε.Δικό σας!
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es