157
Υλικά
- ρύζι καρολίνα 1 φλ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- αρακάς 100 γρ
- καλαμπόκι 80 γρ
- άγρια μανιτάρια 10 γρ
- λευκό κρασί 1 φλ
- πάπρικα γλυκιά 1 κγ
- καρδάμωμο 0.5 κγ
- πέστο 3 κσ
- παρμεζάνα 1 χούφτ
- βούτυρο 2 κσ
- άνηθος 2 χούφτ
- ελαιόλαδο 6 κσ
- κάσιους 1 κσ
- σκόρδο 3 σκελ
- παρμεζάνα 2 κσ
Το ριζότο είναι ένας αγαπημένος τρόπος να μαγειρεύουμε με λίγα υλικά, νοστιμότατα και χορταστικά πιάτα! Στην Ιταλία, βέβαια, πατρίδα του ριζότο, καταναλώνεται συνήθως ως πρώτο πιάτο. Δεν υπάρχει όμως κανένας λόγος να μην το φάτε για κυρίως, αφού αναλόγως με το τι υλικά θα χρησιμοποιήσετε, μπορείτε να πάρετε όλα τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεστε, μόνο από αυτό! Ειδικά, αν είναι...
Διάβασε τη συνταγή στο shogunkitchen.blogspot.com