114
Υλικά
- ρύζι carnaroli 250 γρ
- γαρίδες 20 τμχ
- αγρέλια 1 ματσ.
- κρεμμύδια 2 τμχ
- σκόρδο 2 σκελ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- βούτυρο 2 κσ
- ζωμός κρέατος 0.5 λτ
- λευκό κρασί 170 ml
- χυμός λεμονιού 0.5 τμχ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- πάπρικα -
- παρμεζάνα -
Κλασικό ιταλικό ριζότο, με νόστιμες παχουλές γαρίδες, ιταλικό ρύζι carnaroli, με υψηλή περιεκτικότητα σε άμυλο και φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα συνθέτουν αυτό το πιάτο. Μαγειρεμένα με ένα ένα εξτρα τατς δικό μου, που είναι τα άγρια σπαράγγια του βουνού. Είναι νόστιμότατο και εύκολο στην προετοιμασία του πιάτο και το μόνο που απαιτεί από εμάς είναι φροντίδα και "χάδι". Δικό σας!...
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es