128
Υλικά
- ελαιόλαδο 3 κσ
- ρύζι κίτρινο 350 γρ
- μύδια 0.5 κιλ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- πιπεριές κόκκινες 1 τμχ
- καρότο 1 τμχ
- ντοματοπελτές 1 κγ
- λευκό κρασί 0.25 κούπα/ες
- κύβος λαχανικών 1 τμχ
Ξέρω, ξέρω. Κανονικά, το ριζότο γίνεται με ρύζι ειδικό για ριζότο. Ναι αλλά δεν είχα! Είχα όμως ωραία ιδέα και την υλοποίησα με άλλο ρυζάκι. Πειράζει; Εσείς μπορείτε να βάλετε ρύζι για ριζότο.Επίσης το ριζότο μου, προέκυψε πιο light λόγω διατροφής, δηλαδή ούτε βούτυρο, ούτε παρμεζάνα, ούτε τίποτα υπερβολικά παχυντικό. Πώς; δεν είναι ριζότο; Ε καλά. Πείτε το όπως θέλετε, αλλά φάτε το!
Διάβασε τη συνταγή στο mikrikouzina.blogspot.com