101
Υλικά
- ζωμός λαχανικών 5 φλ
- λευκό κρασί 0.5 φλ
- βούτυρο 2 κσ
- ελαιόλαδο 1 κσ
- κρεμμύδια 0.33 φλ
- ρύζι αρμπόριο 1.5 φλ
- ντομάτα 3 τμχ
- φέτα 100 γρ
- ρόκα 4 φύλλα
- παρμεζάνα 0.25 φλ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- βασιλικός 4 φύλλα
Φρέσκο πιάτο με καλοκαιρινή ντομάτα να κάνει τον διαιτητή ανάμεσα σε Ελλάδα και Ιταλία. Λαχταριστό ριζότο με ντομάτα και φέτα. Όπως έχουμε ξαναπεί και παλαιότερα, το ριζότο δεν είναι απλώς ένα φαγητό αλλά μια ολόκληρη κουλτούρα και οι παραλλαγές που μπορούν να το απογειώσουν είναι άπειρες.
Διάβασε τη συνταγή στο www.pandespani.com