52
Υλικά
- βολβοί από πατζάρια 1 κιλ
- ελαιόλαδο 100 ml
- ρίγανη 0.5 κγ
- σκόρδο 2 σκελ
- ζωμός λαχανικών 1.5 λτ
- ρύζι αρμπόριο 500 γρ
- λευκό κρασί 100 ml
- γιαούρτι αγελαδινό 4 κσ
- παρμεζάνα 0.67 φλ
- μαϊντανός 0.5 φλ
- αλάτι -
Ιδού ένα πιάτο που δεν βαριόμαστε να μαγειρεύουμε. Θυμηθείτε: το ριζότο δεν σε περιμένει, το περιμένεις... Υλικά 1 κιλό βολβοί παντζαριών, κατά προτίμηση βιολογικοί 100 ml ελαιόλαδο 1/2 κουτ. γλυκού ρίγανη ξερή 2 σκελίδες σκόρδου, ψιλοκομμένες 1½ λίτρο ζεστός ζωμός λαχανικών + 2 φλιτζάνια επιπλέον (σε περίπτωση που τον χρειαστούμε) ή νερό
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr