92
Υλικά
- ροδάκινα 2 τμχ
- αυγά 3 τμχ
- ζάχαρη 180 γρ
- καστανή ζάχαρη 1 κσ
- εκχύλισμα βανίλιας 1 κγ
- ρικότα 250 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 250 γρ
- μπέκιν πάουντερ 15 γρ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- αμαρέτι 20 τμχ
Αυτήν την φορά είχα στο ψυγείο μου ροδάκινα, που δεν μου άρεσαν ιδιαίτερα, οπότε και δεν καταναλώθηκαν άμεσα, μία ρικότα που ήταν πολύ κοντά στην λήξη της και αρκετά μπισκοτάκια αμαρέτι. Η ροδακινόπιτα σκαρώθηκε σε χρόνο ρεκόρ. Την απολαύσαμε ακόμη χλιαρή με μία μπάλα παγωτό κρέμα αλά φιορεντίνα!
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.com