156
Υλικά
- σπανάκι 500 γρ
- φύλλο κανταΐφι 300 γρ
- μετσοβόνε 200 γρ
- καπνιστό τυρί 200 γρ
- σκόρδο 2 σκελ
- ελαιόλαδο 0.5 φλ
- πάπρικα 1 κγ
- αλάτι -
- άνηθος 0.5 ματσ.
- ντομάτα 1 τμχ
Υλικά Σπανάκι 500 γρ φρέσκο Καταϊφι 300 γρ Μετσοβόνε ή άλλο τυρί καπνιστό 200 γρ Σκόρδο 2 σκελίδες Ελαιόλαδο 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού Πάπρικα - πιπέρι 1 κουταλάκι του γλυκού Αλάτι Άνηθο 1/2 ματσάκι ψιλοκομμένο Ντομάτα φρέσκια 1 τεμ ψιλοκομμένη ξεφλουδισμένη
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr