95
Υλικά
- αμπελόφυλλα 20 τμχ
- ρύζι 200 γρ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 10 τμχ
- άνηθος 0.5 ματσ.
- δυόσμος 0.5 ματσ.
- λεμόνι 2 τμχ
- λεμόνι 1 τμχ
- σταφίδες μαύρες 0.5 φλ
- ντομάτα 1 τμχ
- ζωμός λαχανικών 1 τμχ
- γιαούρτι 200 γρ
- σκόρδο 1 σκελ
- ελαιόλαδο 5 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Από τον μάγειρα Γιώργο Δεβετζή ,20 – 25 αμπελόφυλλα βάζου 200 γρ. ρύζι νυχάκι 1 κρεμμύδι 10 φρέσκα κρεμμυδάκια ½ ματσ. άνηθο ½ ματσ. δυόσμο Χυμό από 2...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr