168
Υλικά
- ρύζι blue bonnet 2 φλ
- ζωμός κοτόπουλο 5 φλ
- ζωμός λαχανικών 5 φλ
- λευκό κρασί 2 σφην
- σταφίδες μαύρες 0.5 φλ
- κουκουνάρι 6 κσ
- μοσχοκάρυδο 0.25 κγ
- ελαιόλαδο 4 κσ
Υλικά συνταγής 2 φλιτζ. ρύζι μπονέτ 5 φλιτζ. ζωμός κοτόπουλου ή λαχανικών 2 σφηνοπότηρα κρασί λευκό ½ φλιτζ. σταφίδα μαύρη 6 κ.σ. κουκουνάρι ¼ κ.γ. μοσχοκάρυδο 4 κ.σ. ελαιόλαδο αλάτι πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr