78
Υλικά
- γάλα 1 λτ
- ρύζι γλασέ 1 φλ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- κορν φλάουρ 2 κσ
- ζάχαρη 1 φλ
- βανίλια 2 τμχ
- κουβερτούρα 125 γρ
Υλικά Γάλα 1 λίτρο Νερό 2 φλυτζάνια Ρύζι γλασέ 1 φλυτζάνι Αλάτι 1 πρέζα Κόρν φλάουρ 2 κουταλιές σούπας Ζάχαρη 1 φλυτζάνι Βανίλια 2 τεμ Κουβερτούρα 125 γρ κομμένη σε μικρά κομμάτια
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr