130
Τα σημαντικότερα βρώσιμα ελληνικά μανιτάρια είναι οι μορχέλες, η τρούφα, η κανθαρέλλα, τα βασιλομανίταρα, τα πλευρώτους, ο αμανίτης καισαρικός και τα ασπρομανίταρα. • Προτιμάμε τα μανιτάρια με ζωντανό χρώμα, χωρίς κηλίδες, ζάρες ή σχισίματα στην πάνω πλευρά. • Η ιδανική θερμοκρασία συντήρησης είναι 5-7 βαθμοί Κελσίου όπου αντέχουν για περίπου 6-9 ημέρες ανάλογα με την ποικιλία. υλικά 50 γρ. μανιτάρια κανθαρέλλες 50 γρ. βασιλομανίταρα 50 γρ. μανιτάρια μορχέλες...
Διάβασε τη συνταγή στο www.homefood.gr