118
Υλικά
- κολοκύθα 150 γρ
- παντζάρια 2 τμχ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- πετιμέζι 2 κσ
- ξύδι βαλσαμικό 2 κσ
- καπνιστή πάπρικα 0.5 κγ
- φιλέ αμυγδάλου 2 κσ
- πλιγούρι 80 γρ
Με μια Φθινοπωρινή σαλάτα αποχαιρετάμε το Φθινόπωρο.Κολοκύθα και παντζάρια ψητά, πλιγούρι ή κινόα για όποιον θα το ήθελε και έχουμε μια σαλάτα που μπορεί να αποτελέσει από μόνη της ένα ελαφρύ γεύμα ή δείπνο αλλά και ένα συνοδευτικό.Για εμάς αποτέλεσε το συνοδευτικό του μεσημεριανού μας πιάτου.
Διάβασε τη συνταγή στο www.asproylas.gr