93
Υλικά
- σιτάρι 200 γρ
- σπαράγγια 450 γρ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- ραπανάκια 8 τμχ
- κατσικίσιο τυρί 100 γρ
- αλάτι -
- χυμός λεμονιού 2 κσ
- μουστάρδα Dijon 1.5 κγ
- μέλι 1.5 κγ
Το τελευταίο διάστημα δεν χορταίνω τα σπαράγγια, ήθελα όμως να τα ετοιμάσω λίγο διαφορετικά από ό,τι συνηθίζω, δηλαδή ψητά ή βραστά με λαδολέμονο. Ήθελα να τα ενσωματώσω σ’ ένα πιάτο υγιεινό και ταυτόχρονα χορταστικό.Έφτιαξα λοιπόν αυτήν εδώ τη σαλάτα με σιτάρι σπέλτα, ψητά σπαράγγια, ραπανάκια, κατσικίσιο τυρί και ένα dressing με μέλι, μουστάρδα...
Διάβασε τη συνταγή στο greekmylittleexpatkitchen.blogspot.com