59
Υλικά
- φαρφάλες 250 γρ
- βούτυρο 1 κσ
- πιπεριές κόκκινες 1 τμχ
- πιπεριές πράσινες 1 τμχ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 4 τμχ
- καλαμπόκι 0.5 φλ
- βασιλικός 0.5 κγ
- ξύδι βαλσαμικό 3 κσ
- ελαιόλαδο 5 κσ
- μέλι 1 κσ
- χυμός λεμονιού 2 κσ
250 γρ. φαρφάλες 1 κ.σ. βούτυρο Lurpak 1 κόκκινη πιπεριά 1 πράσινη πιπεριά 3-4 φρέσκα κρεμμύδια ½ φλ. καλαμπόκι ½ κ.γ. βασιλικό ξερό Aλάτι-πιπέρι 3 κ.σ. βαλσαμικό ξίδι βιολογικό Kalamata Papadimitriou 5 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κ.σ. μέλι 2 κ.σ. χυμό λεμόνι Αλάτι-πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr