89
Υλικά
- πράσινη σαλάτα 1 τμχ
- ντοματίνια 10 τμχ
- πιπεριές Φλωρίνης 0.5 τμχ
- αγγουράκι 1 τμχ
- άνηθος 1 κσ
- γραβιέρα 100 γρ
- ελαιόλαδο 4 κσ
- λεμόνι 0.5 τμχ
- μουστάρδα 1 κγ
Υλικά
2 μερίδες
1 πράσινη σαλάτα χοντροκομμένη
10 ντοματίνια κομμένα στα τέσσερα
1/2 πιπεριά Φλωρίνης σε κύβους
1 αγγουράκι κομμένο σε λεπτές ροδέλες
1 κ.σ. άνηθο
100 γραμ. γραβιέρα Αμφιλοχίας σε κυβους
Αλάτι
Για το dressing
4 κ.σ. ελαιόλαδο
1/2 λεμόνι τον χυμό του
1 κ.γ. μουστάρδα
2 μερίδες
1 πράσινη σαλάτα χοντροκομμένη
10 ντοματίνια κομμένα στα τέσσερα
1/2 πιπεριά Φλωρίνης σε κύβους
1 αγγουράκι κομμένο σε λεπτές ροδέλες
1 κ.σ. άνηθο
100 γραμ. γραβιέρα Αμφιλοχίας σε κυβους
Αλάτι
Για το dressing
4 κ.σ. ελαιόλαδο
1/2 λεμόνι τον χυμό του
1 κ.γ. μουστάρδα
Διάβασε τη συνταγή στο cookpad.com