73
Υλικά
- σπανάκι 500 γρ
- παρμεζάνα 5 κσ
- λευκό τυρί 60 γρ
- μαρμελάδα αχλάδι 1 κσ
- μουστάρδα 1 κσ
- κρέμα βαλσαμικού 2 κσ
- ελαιόλαδο 6 κσ
Υλικά συνταγής
500γρ. σπανάκι πλυμένο και κομμένο
5 κ.σ. παρμεζάνα τριμμένη
60γρ. λευκό τυρί τριμμένο
λίγο αλάτι
πιπέρι
για τη βινεγκρέτ
1 κ.σ. γεμάτη μαρμελάδα αχλάδι
1 κ.σ. μουστάρδα
2 κ.σ. κρέμα βαλσαμικού
6 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι
πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr