80
Υλικά
- λευκό κρασί 100 ml
- λευκό ξύδι 100 ml
- κρεμμύδια 2 κσ
- εστραγκόν 1 κσ
- μυρώνια 1 κσ
- πιπέρι 0.5 κγ
- κρόκοι 3 τμχ
- βούτυρο 130 γρ
Μια από τις βασικές σάλτσες της γαλλικής κουζίνας είναι ικανή να μεταμορφώσει και το πιο απλό ψητό κρέας σε ξεχωριστό πιάτο. Τέλεια συνοδός για τα στέικ και το φιλέτο, είναι η αρωματισμένη με εστραγκόν, βουτυράτη σάλτσα μπεαρνέζ.
Διάβασε τη συνταγή στο www.pandespani.com