by admin

σάλτσα μπεαρνέζ – η βουτυράτη φίλη του εστραγκόν

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Μια από τις βασικές σάλτσες της γαλλικής κουζίνας είναι ικανή να μεταμορφώσει και το πιο απλό ψητό κρέας σε ξεχωριστό πιάτο. Τέλεια συνοδός για τα στέικ και το φιλέτο, είναι η αρωματισμένη με εστραγκόν, βουτυράτη σάλτσα μπεαρνέζ.
Διάβασε τη συνταγή στο www.pandespani.com
Κατηγορία: Σάλτσες

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.pandespani.com