75
Υλικά
- ρύζι καρολίνα 1.5 φλ
- ζωμός αρνιού 5 φλ
- βούτυρο πρόβειο 1 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- λεμόνι 0.5 τμχ
Γαμοπίλαφο το δοκίμασα την πρώτη φορά που κατέβηκα στην Κρήτη σε συγγενείς της πεθεράς μου και πραγματικά είχα να λέω για την γεύση του! Κατόπιν το έφαγα δυο-τρεις φορές σε κρητικά μαγαζιά. Στη συνέχεια το έφτιαχνα αριά και που και εγώ, ιδίως αν κατάφερνα να προμηθευτώ στακοβούτυρο! Όχι και εύκολο να πω την αλήθεια μου...
Διάβασε τη συνταγή στο naleipeitovisino.blogspot.com