83
Υλικά
- σέσκουλα 2 ματσ.
- τυρί φέτα 150 γρ
- σουσάμι 2 κσ
- λιαστές ντομάτες 8 τμχ
- ξύδι βαλσαμικό 60 ml
- μουστάρδα 1 κγ
- μέλι 1 κγ
- σκόρδο 1 σκελ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 1 τμχ
- ελαιόλαδο 120 ml
Υλικά συνταγής
2 ματσάκια σέσκουλα
150γρ. φέτα τριμμένη
2 κ.σ. σουσάμι
8 λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες
για τη βινεγκρέτ
60ml ξύδι βαλσάμικο
1 κ.γ. μουστάρδα
1 κ.γ. μέλι
1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
120ml ελαιόλαδο εξαιρετικά παρθένο
αλάτι
πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.cooklos.gr