56
Υλικά-1 κιλό κολοκύθια-5 αυγά-αλάτι-πιπέρι-τριμμένο κασέρι(προαιρετικά)ΠροετοιμασίαΠλένουμε τα κολοκύθια,τους κόβουμε τις άκρες,τα κόβουμε σε ροδέλες και τα αλατοπιπερώνουμε. Παίρνουμε ένα βαθύ τηγάνι με μπόλικο λάδι και το αφήνουμε να κάψει. Ρίχνουμε τα κολοκυθάκια και τα αφήνουμε να ροδοκοκκινίσουν ενώ τα γυρνάμε σταδιακά. Εν τω μεταξύ χτυπάμε και τα αυγά με λίγο γάλα για να είναι έτοιμα,αλατάκ
Διάβασε τη συνταγή στο kritikessintages.wordpress.com