95
Υλικά
- μοσχαρίσιο καρέ 2 κιλ
- κρέμα βαλσαμικού 0.33 φλ
- πάπρικα γλυκιά 2 κσ
- χοντρό αλάτι 2 κσ
- πιπέρι καγιέν 1 κγ
- σκόρδο σε σκόνη 1 κγ
- κύμινο 2 πρέζα/ες
- μουστάρδα σε σκόνη 1 κγ
- πατάτες 1 κιλ
- σκόρδο 2 σκελ
- δεντρολίβανο 4 κλων
Ένα κομμάτι του μοσχαριού πολύ οικονομικό που αν το ψήσετε σωστά θα απολαύσετε ένα από τα πιο νόστιμα κρέατα που έχετε φάει ποτέ. Τρυφερό και μαλακό σαν λουκούμι. Τα τραγανά πατατάκια είναι το τέλειο συνοδευτικό του.
Διάβασε τη συνταγή στο www.argiro.gr