60
Υλικά
- ζάχαρη 2 φλ
- χυμός λεμονιού 1 κσ
- μέλι 1 κσ
- πορτοκάλια 1 τμχ
- λεμόνι 1 τμχ
- κανέλα 2 ξύλο/α
- γαρύφαλλο 4 τμχ
- μοσχοκάρυδο 1 τμχ
- αρμπαρόριζα 2 φύλλα
- βανίλια 1 τμχ
- ροδόνερο 1 κσ
- ανθόνερο 1 κσ
Το σιρόπι το χρησιμοποιούμε στα γλυκά του κουταλιού, τα σιροπιαστά του ταψιού αλλά και σε ποτά. Ανάλογα που θα το προσθέσουμε, βάζουμε και αντίστοιχο άρωμα ή και χυμό. Η αναλογία που σας δίνω, είναι για το βασικό σιρόπι, ενώ ανάλογα τη συνταγή, αλλάζουμε τις αναλογίες.
Διάβασε τη συνταγή στο faghta-giagias.blogspot.com