94
Υλικά
- καμούτ 250 γρ
- σιτάρι 250 γρ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 1 τμχ
- ντομάτα 2 τμχ
- ηλιόσπορος 4 κσ
- κουκουνάρι 4 κσ
- κάπαρη 2 κσ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- ελιές 20 τμχ
- πιπέρι -
Αυτή είναι μια πολύ εύκολη συνταγή. Στην πραγματικότητα είναι περισσότερο μια βασική ιδέα παρά μια συνταγή που απαιτεί συγκεκριμένα υλικά ή αναλογίες. Αντί για καμούτ μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε οποιοδήποτε σπόρο σιτηρών (κριθάρι, βρώμη, κ.λπ.) ή μαυρομάτικα φασόλια (βράζουμε στο καλαθάκι ατμού στη χύτρα για 15 λεπτά και αφού σβήσουμε την εστία αφήνουμε τη χύτρα να κρυώσει πάνω στην εστία)....
Διάβασε τη συνταγή στο veganmamagr.blogspot.com