by admin

Σκορδαλιά αμυγδάλου με χλωρά κουκιά τηγανητά

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Η σκορδαλιά, το απαραίτητο συνοδευτικό του μπακαλιάρου (σε κροκέτες ή σε φιλετάκια με κουρκούτι) θέλει ένα καλό blender για να γίνει ή ένα μεγάλο γουδί για τους μερακλήδες. Εγώ την κάνω με μουσκεμένο κρητικό παξιμάδι και προσθέτω αμύγδαλα ή καρύδια. Της δίνουν άλλη γεύση. Τα αμύγδαλα της δίνουν και λευκό χρώμα.
Διάβασε τη συνταγή στο www.tastefull.gr
Κατηγορία: Σαλάτες
Περισσότερες συνταγές: σκορδαλιά

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.tastefull.gr