114
Υλικά
- παξιμαδάκια 6 τμχ
- αμύγδαλα 1 φλ
- σκόρδο 6 σκελ
- ξύδι 4 κσ
- λάδι 0.5 φλ
Η σκορδαλιά, το απαραίτητο συνοδευτικό του μπακαλιάρου (σε κροκέτες ή σε φιλετάκια με κουρκούτι) θέλει ένα καλό blender για να γίνει ή ένα μεγάλο γουδί για τους μερακλήδες. Εγώ την κάνω με μουσκεμένο κρητικό παξιμάδι και προσθέτω αμύγδαλα ή καρύδια. Της δίνουν άλλη γεύση. Τα αμύγδαλα της δίνουν και λευκό χρώμα.
Διάβασε τη συνταγή στο www.tastefull.gr