68
Υλικά
- καρυδέλαιο 0.5 κούπα/ες
- σιρόπι αγαύης 0.25 κούπα/ες
- μέλι 0.25 κούπα/ες
- κακάο 0.5 κούπα/ες
- εκχύλισμα βανίλιας 0.25 κγ
- αλάτι 1 τσιμπ
- φυστικοβούτυρο 1 κσ
- ταχίνι 1 κσ
Μπορείς να τα πεις και σοκολατάκια του δεκάλεπτου ή καλύτερα της απόγνωσης. Οι κινήσεις που χρειάζεται να γίνουν μέχρι να λιώσουν απαλά στο στόμα σου είναι οι ελάχιστες δυνατές. Ανακατεύεις τα υλικά, τα βάζεις στην φόρμα για σοκολατάκια και μετά, εάν είσαι όντως σε απόγνωση, τα βάζεις κατάψυξη για 5 λεπτά, αλλιώς εάν αντέχεις λίγο τα βάζεις στο ψυγείο για κανένα εικοσάλεπτο.
Διάβασε τη συνταγή στο www.cookika.com